Selasa, 28 Disember 2010

:: Update list membership ::

yong minta maaf kepada yang join Giveaway yang yong anjurkan hari tu kerana yong lambat nak berikan no keahlian kepada anda.baru hari ni yong berkesempatan nak update semua list tersebut..hope yong dapat kasi no ahli anda secepat mungkin ya :) 

thanks!

mata tak berapa oke lagi..sebab tu kuar rumah kena pakai spek..aww..skema jerk kan?

7 ulasan:

Shag berkata...

Jadi budak skema sekali sekala nak comel apa! Kiki. Haa, mula lah tu lepas ni nak pakai spek je, Shag dah puji tu :P

Shag nak beli spek tade power tu lah! Nampak comel sikit. Muahaha :D

ardinihumaira berkata...

comey lotey yong! ;)

IntanBerlian berkata...

pakai spek tu macam style org koreaa pula yong.hehe

eT berkata...

okey la pakai spek...
cute cam ai..hehe

AngahSayang2314 berkata...

hehehe pakai spek yerrrr

tomatokering :) berkata...

ok what spek tuh . :D

alinac lover berkata...

shaq-comel apa gitu..huduh r pakai spek..hahah

dni-shh..namau2 ckp gitu..maluUUU..HAHAH

INTAN-alahai..xdenyer korean..ni muka melayu asli..kekeke

angah- a.a..mmg pakai spek dr kecik..

tomato- biasa ja tuh..time darurat :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...