Isnin, 27 Disember 2010

:: Little Fockers Movie ::

sambungan cerita sini ya.. after yong tengok cerita Aku Masih Dara..kitorang gerak keluar untuk dinner..sebelum tu singgah solat jap kat masjid yang berdekatan..then kitorang teruskan perjalanan ke tempat makan di Lahar Kepar.nanti yong cerita tentang Lahar Kepar pulak ek?

after dinner kitorang terus ke Village Mall di Sp..ingat nak karoke jerk..rupanya nak tengok lagi movie..aiyak..movie apa la pulak agaknya..skali daddy beli tiket tengok citer ni..aiseh cerita omputih la..layan je la..hehe


nak donlod..klik je sini ek..actually..yong pon tak tahu citer ni wujud..so tak da excited sangat nak tengok..citer kelakar..not bad la.. 

oke jangan suh yong buat rumusan..sebab yong x brapa paham pon..hahahha..nak tahu p tengok sendiri oke?

tata

3 ulasan:

SINGALAUTMETRO berkata...

jauh kembara sekeluarga...tentu best sangat

Shag berkata...

Haha. Tak paham? Maknanya cerita dia tak best lah :P

Gen Fujita berkata...

Taukan cerita Little Fockers ni siri yang ketiga daripada siri-siri dia?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...