Khamis, 23 Disember 2010

:: selamat pagi dunia ::

hoyeh! salam semua..selamat pagi!

yong masih disini.berjaga dari semalam..padan muka tak tido satu malam sebab yong tido petang semalam sampai 3 jam..amik ko..penangannya time malam memang berjaga la..xpe..xpe..bole qada BW and update entri banyak-banyak..time macam ni baru otak cergas sket kan? haha sket je la cergas nye.

semalam dok bergurau dengan abg halim..dia cakap masa skolah dulu dia pakai "smart" habis..p sekolah baju hari-hari iron..cis! sekarang ni pemalas yer..baju pon pakai kedut-kedut jerk..yong pon tanya la dia..

yong: oh..time sekolah smart! kenapa masa belajar kat melaka dulu x smart langsung?slekeh ja? baju pon tak iron?

abg halim: tak pa la kat sana orang tak kenal..masa sekolah semua orang kenal...oh, masa tu (masa belajar kat melaka maksudnya) yong "hodoh" kan? tudung pon pakai macam kain langsir!

cis! kuang ajaqqqqqqqqqqqqqqqqqqq....selalu dok ulang tu jela..yong kata kat dia..dia mengata yong balik..bluekkkk!nyampah aku...hahhahha

tapi serius la..dulu memang yong hodoh pon,..hahhaa sejak balik kedah and kerja kat spa baru yong ada keyakinan and keinginan nak melawa..kalo tak...erm...maybe masih selekeh macam dulu..

haa..last yong tanya abg halim tadi "sekarang yong lawa tak?" dia jawab "LAWA!!" sambil buat mimik muka.. :p

haish.nak kena kan??

6 ulasan:

AdiaLuze berkata...

Beauty lies in the eyes of the beholder...Hehehe

Dulu bukan hodoh..dulu comot je tu..hehehe

anishamzah berkata...

selamat pagi yong..hehe :)

Redbloodsnow berkata...

haha...soklan bonus tue last². yong, dia sengaja nk nyakat tue. yong mmg lawa..weeewiiittt

E.d.Y berkata...

cuba letak gambar dulu n skrg sebelah2..biar kami judge...hehe

Puteri Iqa Izyan berkata...

slmt pg kak yong..
hehe :D

ardinihumaira berkata...

monim yong!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...