Khamis, 23 Disember 2010

:: Cerahkan Tubuh Badan Anda ::

sapa tak nak tubuh yang cerah dan putih melepak bak puteri salji? tapi macam mustahil la kan? kalo gelap tu takkan nak jadi putih macam salji pulak..lain la kalo p buat pembedahan..tapi kalo nak cerah itu takde la mustahil sangat..banyak jerk produk sekarang yang membantu kita untuk cerahkan tubuh..nak dengan tak nak je..btol tak? oke..dalam banyak-banyak produk yong..set Buffet Beauty juga ada terdapat produk untuk mencerahkan kulit badan kita..contohnya seperti gambar di bawah

set Buffet Beauty I mempunya dua produk pencerahan badan..yang warna hijau tu ialah Bodimate..produk tu untuk mencerahkan bahagian-bahagian tertentu seperti ketiak, bikini area, lutut dan siku..produk ini mengambil masa lebih kurang 2minggu untuk menampakkan kesannya..bergantung kepada kekerapan penggunaannya ya..jangan pakai sebulan sekali..pastu komplen cakap takda kesan pape..memang komplen ada tidak akan dilayan sama sekali..hehe

oke yang lagi satu tu.produk bleaching..selalunya treatment bleaching ni kita lakukan di spa atau salun kecantikan..so dengan adanya produk ini..kita dapat lakukan sendiri di rumah.satu kotak untuk sekali penggunaan..sekali pakai memang blonde habis la bulu roma..kalo tak percaya sila cuba sebelah tangan jerk..tengok..apa bezanya lepas tu.. :) dibawah ini harga untuk set diatas 

BUFFET BEAUTY I

MEMBER
RM46- Peninsular
RM50 - Sabah/Sarawak


NON-MEMBER
RM50 - Peninsular
RM55- Sabah/Sarawak


jika ada yang berminat bole terus isi form disini


2 ulasan:

Sky Before Pinky berkata...

kalau nak beli yg warne ijau je..brape harganya?? saya area KL.. erm.. PM kat emel saya boley??

fiffy_hazel85@yahoo.com

thanks a lotz ^_^

ardinihumaira berkata...

dni nak order nanti :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...