Jumaat, 17 Disember 2010

:: RAY BAN SUNGLASSES ::

Entri melekat sekejap sampai tengah malam


hai semua..ada sesiapa suka pakai "RAY BAN SUNGLASSES" tak? oke kat sini yong nak ler promote sket..ada seorang kawan yong jual mende alah ni..so guy..korang nak lebih macho tak dengan "RAY BAN SUNGLASSES"? bole la jenguk-jenguk pic ni ek


 AVIATOR 3025
FRAMES : GOLD
LENS : BLACK
PRICE : RM80
POSTAGE FEE
SEMENANJUNG : RM10
SABAH SARAWAK : RM12

 RB 3332 POLARIZED
SESUAI UNTUK OUTDOOR ACTIVITI,BERSUKAN
DAN JUGA MEREKA YG MENITIKBERATKAN PENGLIHATAN YG JELAS SEMASA MEMANDU

PRICE : RM200 
POSTAGE FEE
SEMENANJUNG : RM10
SABAH SARAWAK : RM12-RM13

 NEW RAY BAN 3415 Q
GOLD AND BROWN LEATHER

PRICE : RM180
POSTAGE FEE
SEMENANJUNG : RM10
SABAH SARAWAK : RM12-RM13

AVIATOR 3025
FRAMES:GOLD
LENS:MIRROR

RAY BAN ATTACH ON RIGHT LENS 
RB TRANSPARENT ON LEFT LENS
LENS MADE OF GLASS
RB INTERLOCKING AT NOSE PAD
MARKS AT BRIDGE AND ARMS
100% GUARANTEED SATISFACTION

PRICE:RM70
POSTAGE FEE
SEMEMNANJUNG : RM10
SABAH SARAWAK : RM12-RM13

RAY BAN 3332 POLARIZED
RAY BAN ATTACH ON RIGHT LENS 
RB TRANSPARENT ON LEFT LENS
LENS MADE OF POLARIZED FILM
100% GUARANTEED SATISFACTION

PRICE : RM200
ALL ITEMS INCLUDE RAY BAN SILVER BOX+CLEANING CLOTH+MANUAL GUIDE+BLACK HARD CASE

wayfarer 2140
rm130

ha tudia..boleh tahan jugak kan Ray Ban ni? gambar yang yong tunjukkan ni hanya sedikit je tau..ada banyak lagi koleksi dalam web dorang..tapi malang sekali yong terlupa apa nama web tu...


so kalo ada sesiapa yang berminat..
bole je call Nur Edzham  CONTACT NO : 0134443427 untuk sebarang maklum balas :) atau klik je sini untuk ke page kat FB beliau












Nota Alinac-sekadar membantu..lepas juga satu entri...hehhe

3 ulasan:

SyUhAdA berkata...

xpelah..
x minat sgt..

fathiah berkata...

wow... cam berkenan.. nak tengok2 dulu :)

ardinihumaira berkata...

wow bergaya sakan pasni :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...