Khamis, 30 Disember 2010

:: Promosi Kebaya lagi ::

jeng jeng jeng...ni ha nak show sket kain kebaya belum siap..cantik kan? ini belum siap yer..kena p upah tailor dulu :)

baru ni yong ada tengok ceirta Pontianak..ala Erra Fazira berlakon..siang jadi manusia..malam jadi pontianak..tapi memang kelas nyer pontianak la..lawa tau time siang..pakai kebaya jerk..pergh! dah la kebaya dia semua mengancam..rasa cam nak pakai pulak..hehehe api elok ke yong pakai kebaya? tak pernah pulak pakai masa da besar da ni..hahah dulu kecik-kecik ada juga sekali buat baju kebaya :)

haaa..sila la jamu mata ek..kebaya ni 3in1..ada kain untuk baju, kainnyer dan selendang :) kalo ada yang berkenan..btau la yong







kebaya belum siap

kebaya (3 in 1)

( kaen + baju + seLendang )

pelbagai warna pilihan anda

RM80 INCLUDE POSTAGE

kalo nak order..bole je terus inform yong di alinacshoppe@yahoo.com

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

lawa tahap max!

deAnza-wAnda berkata...

baju ni da siap jahit ke ape yong..macam berkenan pulak ...

Sophia Rani berkata...

wahhhh.. jual kebaya plak yer.. hehehe

tomatokering :) berkata...

wahh~cantek ;D
nama sebenar ek ? nur afiqah bt bahrim .

alinac lover berkata...

dni-tau xpe.mcm nak je yong try buat baju satu..hehhe

wanda-ni kain je..belum buat baju lg ni

sofea- a.a..mcm2 jual dear

tomato- thanks :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...