Sabtu, 11 Disember 2010

:: Pernah pakai tak pencuci muka jenis serbuk? ::

ha ni dia ceq nak tunjuk..memang ceq agak pelik sket bila tengok cleanser ni.sebab jenis serbuk..isk..ingat bedak memulanya..so haruslah beli untuk cuba..dah cuba dah..rasanya? wow! macam besh ni..hehehe


benda yang yong cakap ni dia..




namanya Yuki Whitening Facial Cleansing Powder..tudia powder..pernah cuba tak? dah cuba haruslah turut dijual di Alinac Shoppe.hehhe.tapi stock terhad je la sebab baru na cuba kan? kalo kasi kat budak-budak mesti suka kan? 


cara nak pakai mudah je.semudah ABC..eceh! hahaha..first, letakkan sedikit cleanser powder ni kat tangan..then letak sedikit air..pastu kasi berbuih..then massage la muka tu..haa..done! mudah je kan?  pastu muka rasa segar jerk...


sekian cerita yong pada saat ni..japg sambung lagi ek..hehhe

7 ulasan:

SyUhAdA berkata...

mcm bes je pncuci muka jnis nie..

Kancilbiru berkata...

macam best jer..berapa RM ni dik? :)

iQapiQa berkata...

cm best je nih..

ardinihumaira berkata...

nak mengumpul dana ni nak copim kat blog yong :D

fyna berkata...

nak lah pencuci ni

farah farhana berkata...

lebey kurang mcm etude house baking powder ke babe? hehe

Sophia Rani berkata...

yong da pakai??? hehe... i pun nak putih2 gak ni

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...