Jumaat, 3 Disember 2010

:: Pengguna Alinac Shoppe da buat Statement lah! Jom Baca ::

jeng jeng jeng..seram ni weh...sorang-sorang pengguna produk Alinac Shoppe buat statement mengata kat Alinac Shoppe..kalo yang baik-baik takpe..kalo tak baik?? xpe la juga..heheh terima je seadanya..kan?


Sebelum ni pengguna Slimming Set da buat entri testimonial tentang keberkesanan produk tersebut..so kali ni kita tengok testimonial pengguna Mask Natural Mud pulak ek..


kepada yang tak tahu lagi rupa mask tersebut..meh nak show off sket..ni dia


testimonial yang yong cakap tadi bole je tengok kat sini


pape pon thanks kepada wani sebab sudi buat entri tersebut..ai lap yu la dik! hehe..jadi kalo ada pape soalan..bole je terus roger yong ya..


tata!

4 ulasan:

Nadia arRumaisha berkata...

wahhh bagus...rasa ingin mencuba...

Sky Before Pinky berkata...

ooo..untuk hilangkan jerawat.. bagus2..boley try..

Lelord berkata...

wahh yong cam best jek..ni yg x sabo nk balik ni

syamimi fatin berkata...

mask yg ni bgus utk jerawat ye? lagi utk ape...

harga?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...