Jumaat, 17 Disember 2010

Pendaftaran AutoPing di BlogLarian FB


Pendaftaran AutoPing di BlogLarian FB: "Assalamualaikum...



Kepada semua penghuni rumah sewa BlogLarian, BlogLarian kini sudah ada di FaceBook dan kami akan menyediakan khidmat autoping en3 untuk anda. Anda hanya perlu membuat satu en3 dan melakukan perkara di bawah:



  1. Pastikan blog anda sudah tersenarai di BlogLarian
  2. 'Like' BlogLarian FB
  3. Buat satu en3 bertajuk ' AutoPing Entri di BlogLarian FB' dan letakkan banner di atas dalam en3 anda
  4. Letak no rumah anda dalam BlogLarian
  5. Kongsikan keburukan atau kebaikan BlogLarian yang telah anda rasai
  6. Komen di en3 ini berdasarkan format berikut.
    1. no. rumah
    2. link en3 anda
    3. link feed blog anda cth: http://coklatchoc4u.blogspot.com/feeds/posts/default
  7. Penyertaan di buka hingga 24/12/10
  8. Beritahu jiran anda jika berkelapangan :)
Contoh en3 yang telah autoping seperti yang ada di hujung bawah sebelah kiri di BlogLarian. Anda juga boleh berkongsi pendapat di BlogLarian FB atau berkenalan dengan ahli BlogLarian yang lain di FB.

Sumber:

Furdunesia@nline
"




haa..yong pon nak join..rumah yong kat blog larian ialah 95

4 ulasan:

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

yong..nak join gak tp tak reti laaaa..camne ni?

Citarasa Rinduan berkata...

yong...
ala...awat kak ayu tak join lagi nie..

haszuraidah ishak berkata...

wahh..menarik nih..akan dibuat dengan segera..hihihi..

btw, ada tq entri..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/rezeki-di-bulan-muharram-2010-yang.html

sekuk tawa berkata...

gue pon wat jugak..hhee

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...