Sabtu, 18 Disember 2010

::nak buat kek apa pula yer?::



baru je dapat msg dari si peminjam ari tu. ada patut dia slumber je nak pinjam lagi duit.. agak kurang sopan la.dah la x bayar lagi.ada hati nak pinjam.tah bila nak bayar xtau la.



meluat la orang macam tu. tak da rasa segan ke nak pinjam dengan orang yang kita tak kenal rapat? ke da terbiasa macam tu?



malam ni yong nak p tesco.nak p beli barang nak buat kek. lapar kek la.tadi tengok kawan beli kek SR..pergh. tergugat iman.hee :p



kebetulan tok pon teringin nak makan kek.so haruslah yong buatnyer kak.bagi la cadangan nak buat kek apa pula kali ni.nak buat yang mudah-mudah jerk. yang susah x nak ek. heheh kang x jadi nangis yong.



korang da dinner ke belum? yong dinner makan pekasam tadi. sedap tau. tapi japgi nak keluar pulak.makan tomyam.nyum2



jom.sapa nak ikut?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

Mr feckry berkata...

tgn yang memberi lebih baik dari yang menerima

ardinihumaira berkata...

sedapnyeee suap dni sket :D

Kalamhati berkata...

Nak ituut!!

Roxy zai berkata...

wah yong..nak merasa laa kek yong^_^

FareedSairi berkata...

maaf ye. admin BL cuti. feed tu mcm yg diisi untuk feedburner atau kalo guna blogspot. dia ada default nye. kalo takda feed, leh buat di feedburner

NUR AIN AZMAN berkata...

wah, nak sikit :)

p/s : aen dh follow u , follow me back. tq ^_^

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...