Isnin, 20 Disember 2010

:: Mistine BB wonder cream + Miracle plumping lipgloss= Buffet beauty H ::

maaf la tak berapa nak BW hari ni..takda mood lah..pastu hari ni keluar cari kerja untuk abg halim.susah kan nak cari kerja? kalo ada degree pon susah cari kerja..kalo takda degree triple susah la yer?

takpa..rezeki masing-masing..yong harap sangat abg hali dapat kerja dalam masa terdekat ni..esok nak p temuduga.semoga semuanya elok-elok je lah..skg ni yong pulak susah hati..migrain la pulak.. T__T

oke..hari ni nak promote sket tentang set promosi yang sedang berlangsung..ada BB cream lagi aww.plus lipgloss yang super besh! hehe


sebenarnya dari jenama Mistine ni..ada beberapa jenis BB cream.tapi yong amik yang plg elok la..yg paling oke..takkan nak amik yang tak oke kan..buat rugi jerk..hehehe.set ni yong gabungkan juga dengan lipgloss..kepada sesiapa yang suka bibirnya kelihatan seksi..memang sesuai sangat lah pakai lipgloss ni..sangat cantik dan bersinar bila pakai.yong punya da habis..sadis btol..hahha tapi yong dah ada lipgloss jenis baru..nanti yong show kat korang ek..best sangat!

oke kalo ada yang berminat dengan set diatas sila beritahu ya.. harga nya seperti dinyatakan di bawah ::

BUFFET BEAUTY H

MEMBER
RM50 - Peninsular
RM55 - Sabah/Sarawak

NON-MEMBER
RM55 - Peninsular
RM60- Sabah/Sarawak

(MIRACLE PLUMPING LIPGLOSS + BB CREAM 5IN1)

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/new-promotion-buffet-beauty.html

2 ulasan:

izan_cute berkata...

salam yong..akak ada email psl contact lens..nanti tgk k...

Tanpa Nama berkata...

this post is very usefull thx!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...