Sabtu, 4 Disember 2010

:: Minuman apa yang terbaru di KFC??? ::

entri tak puas hati ni..semalam masa kat tesco..(tesco lagi?asyik cerita pasal tesco je yong ni ek..hahaha..) yong singgah la KFC..beberapa hari lepas yong ada singgah ke blog kak ayu citarasa rinduan..beliau bersama keluarganya telah pergi ke KFC..dan beliau ada la post tentang minuman terbaru di KFC..waa yong ni pantang la kalo ada orang tunjuk bab makan-minum ni..nak je pergi beli juga..so masa kat KFC..yong tengok takda pulak air yang yong tengok kat blog kak ayu tu..korang tahu tak air apa? ni dia


yong da pasang niat da nak beli jugakkkkk air mcm dalam gambar ni aww.tapi sadis..akak kfc tu cakap takde..dia pon blur-blur je bila yong tanya "akak, air apa yang terbaru kat sini? "

haha..macam budak sengal pulak tanya macam tu..:p sekali dia kata takda..air lain ada la..erm..apa nak buat..yong order jela air yang lain..nak tau yong order air apa? yong order air ni

korang penah rasa tak?sedap juga..hehe






Nota ALinac-hope pasni dapat la minum air ni..kat Thailand ada ke tak ek air ni..mintak-mintak la ada..

12 ulasan:

tiefazatie berkata...

wah!aritue ada gak mamazharfan cte kt uk nie ada nie..hihi..ifa xjmp lg nie..sob2..

niDa berkata...

macam sodap je.... x penah rs lagi...

@!ZaHiR!@ berkata...

menarik....sedap ker airnye?

Kalamhati berkata...

whaaa cedapnyee yong!..nak pi cari gak!!!

mia berkata...

huwaa..xpenah lagi rse ni yong..ehhee..thanks sharing sini ek

Citarasa Rinduan berkata...

alahai..yong..awat tak dapat nie..

kak pi kfc yang tak lah besor pun..area pun hulu..(kulaijaya jer)

hope satu hari dapatlah awak jumpa air terbaru kfc yer.
jangan sedih2

SyUhAdA berkata...

tak penah mnum lagi la plak..
sedap x yong?

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata...

Serious ke ada air baru kat KFC? Ni nak p tanya gak :P

Err, air yang Yong minum tu apa nama pulak? Tak pernah rasa air lain selain Pepsi kat KFC tu. Haha

Rara Farah berkata...

air ape tu kak??xpenah nmpak pon...huhuh

nadey berkata...

ASAL KO G SIAM WEH?????????????

ardinihumaira berkata...

dni lom penah cuba lagi yong :)

Salmia berkata...

kalau tgk kt lmn web snax tu, air tu hnya kt kfc terpilih je yong.. hehehe... kt utara ni susah ada kot

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...