Sabtu, 4 Disember 2010

:: Fruit Cocktail Trifle Mudah ::

haa..penah dengar tak nama Fruit Cocktail Trifle..secara jujurnya sebelum ni yong rasa belum pernah dengar je nama tu..yela..orang kampung kan..apa mende tu la ek..aku pon tak paham..hahha

tapi pas tengok resepi kat blog Salmia..peh..tak tahan weh..rasa nak je buat haa..tapi da beberapa hari tak keluar g beli barang dapur.so terpaksa la postpone hajat tu..tapi smalam alang-alang g Tesco..terus je la yong rempat bahan-bahan nak buat resepi ni..

so bahan-bahan tu semua bole je tengok kat blog Alinac Kitchen yer..klik je sini..so pas bertungkus lumus buat.maka terjadi la rupa sebegini


amacam? kiut tak? berlapis-lapis aww..sedap gila..sila la buat ya..tak rugi!

4 ulasan:

azureEn berkata...

pasni yong try la buat triffle dalam blog kak NaniRostam tu. pergghh yg tu kalau tengok lgi meleleh2 air liur. tengok pn tau sedap!

Amirrah Zawani berkata...

yong...
kebetulan pulak.. baru2 ni pun ada planing nak buat.. hehe!! :D

SyUhAdA berkata...

mcm sedap je yong..
tp syu xleh nak try wat..
x reti msk pon...

ardinihumaira berkata...

nak sket :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...