Jumaat, 31 Disember 2010

:: dah cash out tadi ::

yeah! sebab baca entri dni tadi..terus yong buat keputusan untuk cash out juga..walaupun kutipan mata ganjaran dapat sket jer.hentam jela labu...start esok nak tengok dapat berapa pulak..

berapa yang yong cash out?? sket je haa.tengok lah




oke la tu ek? ciput pon duit tu oi..xpe bulan depan kita usaha lagi..kekeke pape pon thanks la nuffnang sebab sudi kasi fulus kat yong..pasni banyak la BE lagi ek..

errr...ko ada? :p










Nota ALinac- nak simpan dalam asb lah

9 ulasan:

mr_mrs mikko berkata...

eeeii..
aku pn pas bca entry dini td..
rasa mo tekan ja button cashout tu..

eeeii..aku pn baru ceciput ja tu..
huhu

eqacashperlala berkata...

dah cash outtt
eqa entah bila nak cash outt

Tok Esah berkata...

tahniah!!! banyk duit tu.. tok sikit jer.. huhu

Kalamhati berkata...

Salam yong..

duit tahun baru tu ek..hehe sikit pun rezeki tu yong kan..

aibaks berkata...

tahniah yong! da cash out ye? leh belanja nti..hehe

Weeda berkata...

haha..sume dini punya pasal..

weeda pun cash out semalam sebab dini sarankan cash out.

E.d.Y berkata...

belanja plz..hehe

eT berkata...

smlm cek baru jek lepas rm50...
kire dah leh cash out la...
tp nk lex2 dulu sbb status changed to ordinary...waaaaaa

ardinihumaira berkata...

hehe...
cashout! yeay! :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...