Isnin, 27 Disember 2010

:: Cerita tentang Eye-liner Cat eyes lagi ::

salam semua..selamat pagi ya..anda sihat? yong sihat je..semalam yong p berjalan aww..sakan satu hari x bekerja di internet..apa nak jadi la yong ni..bajet kaya da kot..nyampah dengan diri sendiri..huh..

oke hari ni yong nak tunjuk set kedua terakhir dalam Promotion Buffet Beauty,,set ni mengandungi Eyeliner Cat Eyes Metallic dan Cleanser Powder..kepada yang teringin nak pakai eyeliner tanpa comot..bole la cuba eyeliner ni ya..sangat best..serius tak tipu..takdanya nak comot-comot..warna hitam pekat..ada glitter sket..membuatkan mata nampak glamour taw..yong slalu pakai eyeliner ni.dan memang akan sentiasa ada dalam handbag..sebab nanti senang nak tunjuk kat kawan kalo kawan tanya.hahahha

cleanser tu pula berbentuk powder..so kalo travel elok sangat la bawak..sebab tak beratkan beg tu..leh je masukkan dalam handbag..betul x?yong ni kalo bole nak mudahkan kerja je..so yong akan jual produk yang memudahkan kerja kita..haha bukan pemalas tau..ni gambar produk tu yer..berserta harga..

BUFFET BEAUTY L

MEMBER
RM50 - Peninsular
RM55 - Sabah/Sarawak


NON-MEMBER
RM55 - Peninsular
RM60- Sabah/Sarawak


3 ulasan:

♥ annafeez ♥ berkata...

teringin nak shoping cni gak hehe tapi mcm mana nak jadi member eh?:)

kakchik@ella berkata...

Rindu kat yong. hehe ..

fathiah berkata...

menarik :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...