Isnin, 27 Disember 2010

:: 500 BLOG ! ::


salam semua..hari ni yong pon nak join pencarian 500 blog..
nak kena kenalkan diri sket la kan..nama panggilan kat blog ni Alinac @ yang paling glamer skali orang panggil Yong...nama betul Nurul Ain :) tinggal di Sungai Petani, Kedah..berasal dari Pulau Pinang.Umur 22 tahun tak lama lagi dah 23 tahun (tua je rasa)..

yong berblogging pada mulanya nak kenalkan spa yong jerk pada mulanya..pastu create lagi satu blog for my diary anda now ada satu lagi blog shoppe khas untuk jualan di internet..happy dapat berblogging :) dapat ramai kawan dan customer :)

oke..cukup stakat ni dulu ya..sapa sesiapa lagi nak join? jom la ke sini

6 ulasan:

ardinihumaira berkata...

sampai ajal dia... kan...

ardinihumaira berkata...

ehh ehh salah tekan komen. patut komen yang kat atas nun ;p

Redbloodsnow berkata...

WAHHH...SEMOGA BLOG YONG TERSENARAI DLM 500 PENCARIAN TUH :)

overscurry berkata...

PENCARIAN 50 FOLLOWERS TERAWAL DAN 50 PENGOMEN TERAWAL BLOG ANAK MAMA 2011. MASIH MENUNGGU. REWARD S MENANTI KPD BLOG YANG BERTUAH
http://overscurry.blogspot.com

Myra Ayreen berkata...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

apisv2 berkata...

mengunjungi, mengkomen dan menggegarkan blog anda dari blog abg ben!
nice blog;)
blog apisv2©

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...