Sabtu, 18 Disember 2010

::bole ke yong lakukan? ::



semalam.maklong yong call.dia cakap ada customer dia nak dapatkan khidmat make-up untuk dinner.simple je nak make-up pon.so dia suggestkan yong.



customer tu oke je.tapi yong la x oke nyer. yong bukannya pandai make-up sangat..cemana la maklong bole petik nama yong depan customer tu.haish.



so nanti yong kena la p make-up customer tu.hope oke la.sekarang ada masa lagi nak study.hari-hari kena make-up la.haha amik mood baik :)



tu pic atas tu.korang tengok.cukup ke nak make-up orang? mak andam lain sket punya besar beg make-up dorang ada. segan beb!



tapi takpa la.maybe ini langkah pertama yong. tak cuba tak tahu kan? kot2 orang suka.pasni bole jadi mak andam pulak! hahaha ada ke yang sudi?





Nota alinac-make-up diri sendiri pon tak lepas lagi ni.



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

8 ulasan:

tomatokering :) berkata...

wahhh! pasni leh tempah kak yong plak law nak kawen . *gatai ;P

Mr feckry berkata...

lu jangan mekap jadi lain sudah

muhamadsufian89 berkata...

boleh la yong make up kan bakal isteri sy nanti..hehe

SINGALAUTMETRO berkata...

make upkan aje macam wayang cina opera tu...fuhhhhh...ayu nampaknya.

Cik Mulat berkata...

wah...yong pndai make up ea? t boleh make upkan kita...hehe..

ardinihumaira berkata...

wah yong...
try la...
mana tahu adabakat terpendam :)

eqacashperlala berkata...

ala kak yong
slow2 lah make up tu
mesti boleh punye! :)

izan_cute berkata...

insyaAllah boleh yong..akak dulu sebelum berani mekapkan org,berguru merata2 huhuhu...snggup pergi kursus jauh2 padahal isi kursus sama aje hehe.tp lain org,lain teknik =D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...