Jumaat, 3 Disember 2010

:: beg Rapunzel "Tesco" ::



dah agak.. mesti niat yong tak dapat diteruskan. tok yong x kasi la yong p Kelantan T____T. terus sentap. nak majuk la sat.hahaha



tapi takpela. yong da niat. kalo tok tak kasi p. memang yong tak kan p. takut jadi pape je la kan kalo p travel xde restu keluarga. so takpelah. next time yong akan cuba lagi.apa ingat sekali tak dapat p.. xleh nak p la next time? sorry heh.. yong kan degil.kalo nak p..memang akan p jugak.cuma nak restu tu jerk.dapat restu pergi mana pon insyaAllah selamat.



actually, yong da lama x buat kerja gila.da lama tak drive melangkah negeri lain.da lama tak travel sesorang. tapi tu la. sblm ni travel dekat2 jerk. stakat KL tu alahai..sudah biasa. pasni target nak ke pantai timur pulak.



semoga impian yong tercapai. amin :)

cerita tentang beg Rapunzel tu haa..korang da dapatkan ke belum? nice kan? kaler pink gitu..baru comel haa...tadi pas tok cakap tak leh p Kelantan terus yong p shopping kat Tesco..hahaha..malam ni nak masak sesuatu.nyum2..heheh :p 



ha da tengok berita TV3?uncle seekers kena saman la weh. ha ambik ko. terima la seadanya!









Nota Alinac-baru nk balik umah tok.mogok malam ni. majuk! ;p



Sent from my BlackBerry® smartphone
Powered by ShowMeBlogger.com

2 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong....hehehehhehehe


jangan majuk2...cepat tua tau

Amirrah Zawani berkata...

kat umah i pun ada beg rapunzel tu.. hehe!! adik i nak tergedik2.. ekeke!!! :)




beraninya travel sorg2..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...