Jumaat, 10 Disember 2010

ALINAC SHOPPE :: MISTINE CAT'S EYES METALLIC EYELINER GEL ::


kepada penggemar eyeliner..hari ni yong nak show sket tentang eyeliner ye..hari tu yong ada tunjuk eyeliner jenis pen kan? so kali ni nak perkenalkan eyeliner jenis gel pulak..fungsi dia sama..bole buat mata kita ala-ala cat eyes gitu! meowww! hahaha

bekas dia serupa gila dengan silky girl eyeliner yang baru tu kan? memang tak dinafikan..serupa sebijik..tapi bekas je la serupa kandungan dia tak sama pon yer..

yang ni lebih best la..sebab ada shining sket dalam gel dia..so bila pakai nampak lebih glam..huh! dah la pekat.tahan lama  pulak..

actually yong memang pakai eyeliner ni..senang nak aplly dan tak comot..kalo tak caya sila datang ke rumah..meh kita test sket kat mata tu ek..hehe

oke kepada yang berminat bole ke klik link dibawah.


 MEMBER RM30 - Semenanjung/Sabah/Sarawak
 NON-MEMBER RM36 - Semenanjung/Sabah/Sarawak



sekian~ laporan dari Alinac :p

2 ulasan:

♥ annafeez ♥ berkata...

anna pkai yang silky girl punye.yg baru tu hehe yang ni nak beli kat mana ek..

miszlullaby berkata...

Nampak menarik la yong..
ML xpernah guna silky girl nye eye liner lagik,kalau ML dekat msia,mesti ML nak try yg ni.=)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...