Rabu, 1 Disember 2010

:: Alinac Sewa tapak blog dimana-mana ::

oke..kali ni kita cerita tentang SEWA TAPAK di blog..disebabkan blog yong di biasa-biasa jerk..tak la fomous amous.so kena la buat publisiti sket kan? selain ping blog di merata ceruk..yong amik inisiatif untuk menyewa tapak blogdi beberapa tapak sewa..hehe :)

selain blog Alinac Lover..blog Alinac Shoppe juga harus diperkenalkan pada anda semua..sebab tula yong promote sana.promote sini..sewa sana..sewa sini.. :p so, kepada tuan punya blog yang yong sewa tu..thanks a lot la ya..sebab disamping dapat menyewa tapak..korang ada juga review blog yong..rasa terharu sangat..dan yong lihat ada juga yang datang ke blog yong dari blog korang..

tapi ada juga..yang kita sewa tapak..tapi tak da hasil pon..takda nak ulas blog kita cemana pon..and macam tak membantu langsung..rugi la kan macam tu?sia-sia je kita bayar then takda pape pulangan T__T sedey pon ado weh..hehehe

so berbaloi la kalo yong bayar mahal sket..tapi ada juga yang singgah ke blog yong..yela..walaupun orang singgah sekali je ke blog yong..itu pon da buat yong happy..sebab sekurang-kurangnya dia datang dan mungkin akan datang lagi pasni..ye tak?

pape pon..happy la dapat sewa tapak kat blog korang! 




Nota ALinac-pasni nak sewa tapak kat mana pulak ek?

7 ulasan:

nora berkata...

pandai nyeee

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

sewalah tapak yg betul2 mengutungkan :)

kakchik@ella berkata...

tak penah sewa la yong. tatau mau komen apa. hehe ..

makdara TERdiva berkata...

mai la sewa kat tmpt MDT.. :D

Tanpa Nama berkata...

Спасибо понравилось ! Thanks !

Tanpa Nama berkata...

Thanks за материалы! :)
Respect www.alinaclover.com

Tanpa Nama berkata...

С Новым Годом Вас !
Blogger: Beautilicious - Catat Ulasan
Вашему сайту ставлю +
--
biznesmlm.ru
Побег
Фильмы

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...