Isnin, 27 Disember 2010

:: Aku Masih Dara ::

ha tudia tajuk mengancam jiwa..haha..actually yong nak cerita..semalam yong pergi tengok cerita tu with family..terkejut jugak tetiba mummy & daddy ajak g tengok wayang cerita tu..yela.selalu tengok cerita Omputih jerk.sekali dorang nak tengok cerita Melayu..terkagum sat.hehe..yong memang jiwa melayu jerk..cerita Omputih jarang nak tengok melainkan tiket wayang tu orang yang belanja..hahha..kalo beli guna duit sendiri yong akan tengok cerita Melayu and Kartun jerk.jiwa kartun jugak ni weh..kekeke

oke..sambung cerita..semalam kitorang gerak ke Seberang Jaya dalam pkol 4lebey..so dapat la tengok movie dalam pkol 5 macam tu..habis cerita dalam pkol 7 malam..cerita Aku Masih Dara ni utk 13 tahun ke atas jerk tau..sebab kalo di bawah umur tu macam kurang sesuai..memang tak sesuai pon..yela dengan pakaian dorang seksi nak mamp*s..isk..x elok benar la nengok jer..

kisah ni tentang anak-anak remaja sekarang..dah terikut budaya barat dan macam takde agama.tapi bagus juga sebab ada mesej agama dalam movie ni.suka tengok "abg hensem" dalam cerita ni.sejuk perut tengok muka dia..hehe..tapi yong heran kenapa last skali cerita nyer macam tak brapa logik..nak tahu apa yang tak logik korang kena la p tengok sendiri...haha

pape pon..bole la layan cerita ni..amik yang elok je ek..jangan pas tengok cerita ni gatal nak p Club pulak..kalo nak berkemban dalam bilik air je ek..



Nota Alinac-pas habis movie ni..malam layan lagi movie..tapi kat pawagam lain.nak tahu cerita apa?? next entri ya :)

7 ulasan:

CikLilyPutih berkata...

best tak citer nie

Admiral Hafiz berkata...

mcm biase2 je citer ni
xde yg gempak pn kot



Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

-telordibasuh- berkata...

hahahaa..telor bace tajuk je dah cam wa serius ni yong hahahaa

Fyqa Othman berkata...

waaaaaaaaa,belum tengok lagi.

deCrewz berkata...

La.. Nengok abg ensem je? hu3... Skrg ni cite melayu da semakin meletup.. camnilah bagus naikkan taraf industri seni tanahair.. Sblm ni jai x penah tgk wayang cite melayu dkt wayang, beli cd je (rompak punya..ha3).. Sejak akhir2 nie cite melayu mmg best..layan,....

ardinihumaira berkata...

bestnye tengok wayang. tingin dni nak tengok

Zul's Stuff berkata...

Kepada Sesiapa Yang X sempat tgk kat wayang bleh la download kat cni..Link Mediafire aku sediakan untuk korang..

http://zulmovie.blogspot.com/2011/01/aku-masih-dara-2010-dvdrip-avi-mkv-rmvb.html

SHaring Is Caring!!!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...