Ahad, 7 November 2010

:: Time to rest...eh korang da join Giveaway yong???::

yebaaa yebaaa..Alhamdulillah da selamat sampai ke rumah..very tired..mata x larat da nak bukak ni..
but kena p hantar huda pulak balik ke rumah abah..sebab esok dia nak ke sekolah..so, pas hantar japgi baru bole landing kat katil..kekeke..rindu aww katil kat bilik..sedap mana pon tido kat hotel..besh lagi bantal dan tilam lusuh kat umah ni ha..btol tak?

actually, sebelum ni yong ada teringin nak makan kat Seoul Garden..sian yong..x penah g makan kat sana..so hari ni..daddy belanja ktrg suma makan kat situ..syukur..apa nak suma dapat..tak ada apa da nak minta..cuma nak berjaya dalam bisnes ja skg..nak tunjuk kat daddy n mummy yang yong ni x sia2kan modal yang dorg kasi..(kasi semangat sket )

ngee..besh la..tadi pas makan..ktrg g shopping lagi.ada lagi hair clip yang yong bli.suka btol..balik umah tadi yong tunjuk kat tok..tok marah sbb bli benda tu mahal sgt..tok ckp dia bole je buat menda2 mcm tu..buang duit je tok kata..tapi xpe la..daddy yang ksi duit..yong amik je la kan..hahaha

esok nak bawak tok g shopping pulak..suka lagi..hehehe.. tapi pas habis kerja dulu la..banyak nak kena settle sebelum p shopping esok. gambar2 holiday esok2 je la upload..kena kasi edit dulu..





Nota Alinac- x sabar tunggu esok :p


eh...korang da join ke Giveaway yong buat.last 12 mlm ni tau! cepat!!!!

2 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

yong..

peeh..shppping lagi

bawalah tok jalan2 yer, yong kak dah join tau..

ardinihumaira berkata...

yong hepi2 tau!:)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...