Ahad, 28 November 2010

:: Sleeping mask ::



Btol ke orang panggil sleeping mask?



semalam yong x sihat. jadi badan ni rasa letih sangat.kepala sakit. mata pulak pedih2 je bila lihat cahaya.. so semalam sempat online kejap je. tu pon sebab ada customer contact btau dia da bank in duit utk beli product. maka terpaksa la on laptop nak check nama n akaun.



berbalik kepada cerita asal. korang kalo pedih2 mata korang buat apa ek? tutup je lampu time tido? atau pakai sleeping mask ni atau tutup muka ngan bantal atau tutup habis seluruh badan dengan selimut?



kalo yong.. semua diatas la jawapan nya.. hahahah. da tutup lampu. pakai sleeping mask pastu amik bantal tutup muka pastu selimut satu badan.. haa puas hati. xnampak pape terus. hahahah



hari ni tak dapat la nak pakai lens. terpaksa la berkaca mata sebab mata yong rasa sangat letih.. specky girl. cool what?









Nota Alinac-yong pakai spek dr darjah 4 awww :) lama kan?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

7 ulasan:

SyUhAdA berkata...

sme la..
cuma syu x pkai sleeping mask je..

ooh..agk lme la yong pkai spec ek..
syu bru je msa kat matrik..
tp power dah smakin byk..
hhu~

mie berkata...

makin berseri2 la lps ni..
heheee

ijatnuar87 berkata...

yong jual gak ker nih?

Uruchimaru @ kf berkata...

klu pedih mata tu gune eye more iye Yong !

*pakai spek mata juga*

mia berkata...

huwaa...kalau mia, pakai slimut je yong..but mata pedih kan..get well soon dear..ehee

Sophia Rani berkata...

tak pernah pakai sleeping mask... tapi cam comel ce byk jual kat kedai.. macam2 corak dan design.. hehe

alexa yussida berkata...

drjah 4?lamanyeee...bape power mata yong?

kte pki since form 4..heee
but my sis since 7years old..skrg mata beliau dah 700+ kesian btol..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...