Sabtu, 27 November 2010

:: SEGMEN : Saya suka blog awak la..... ::

ecece..orang join yong pon nak join..bagus la mcm tu kan? semangat blogger tu mau ada.so segmen kali ni mesti ramai da yang tahu kan? segmen dari BEN ASHAARI...

ai suka la blog yu..hehhee..ni la kata2 manis dari yong.korang suka kalo yong cakap mcm tu?

ah..sebelum melalut dengan lebeh panjang..yong nak listkan 5 jerk blog yang yong suka..(weh.padahal banyak tau..nak je letak semua dalam list yong tu ha..)

bole mula la ni yer..jom terjah blog terbaik ni ya


yong suka jengah blog dni sebab dni ada mcm2 cerita.cerita kisah seharian nyer..ada juga berita semasa..paling suka kalo dni cerita bab makan-makan and make-up..so hari-hari yong akan tengok blog dni..kira mcm wajib la..hahhaa



oke..blog ini pula yong suka sebab dulu beliau ada buat tutorial tentang eye-liner.sebelum ni yong memang tak reti langsung pakai eye-liner tau..tapi sebab tengok blog ni.dan kita make friend ngn tuan empunya blog.so ada la semangat nak pakai..And now ai da reti aww pakai eye liner..cat eyes gitu..jeles tak? heheh


next blog akak ni mmg ai suka la.mmg 100% cerita tentang life nyer jerk..macam-macam kisah.pahit,manis,suka duka..bole je kita tahu beliau ni cemana dengan membaca entri-entri di blog ni..akak ni peramah tau..oke je berkawan dengan beliau..so pasni kalo g Kl bole la jumpa yong ek..nak ke kak?


lastly, blog adik yong sorg ni..kalo cakap tak suka..ko mmg tipu la kan..hehe..comel je org nyer.suka buat tutorial..ni tadi bru je tengok tutorial dia ttg cara nak pakai shawl ala arab gitu..muka Melayu Asli tapi nak buat cam arab gak pon bole yer.esok harus cuba style tu.yang ni pon yong teringin nak jumpa..semoda dapat berjumpa kita di lain kali ya..


oke cukup la 5 kan? nak tambah oke jerk.kang di reject naya..kekeke

yong dapat tahu segmen ni dari blog ini...apa lagi...jom la meriahkan segmen ni..nak join klik je sini

13 ulasan:

Sophia Rani berkata...

hehehe... terima kaseh... yong skrg pakai eyeliner pon mata da cantek tau... bagus laa.. u are such a good learner.. :)

Amirrah Zawani berkata...

ada jugak segment cani eyh..
i dah ketinggalan da.. baru tau ni.. =_=

Hanim Mahali berkata...

sejak bila segmen ni ...? dah ketinggalan 'LRT' ni nampaknya ...

ardinihumaira berkata...

:') terharu.. thanks yong sudi baca rapuan dni di blog. hugs! dni suka blog yong juga!

kakchik@ella berkata...

haha .. mekaceh yong.

mia berkata...

hangat segmen ni sekarang kan..hehee...

saya_arief berkata...

otai2 semua tu.
:D

Lelord berkata...

hehehhe akak pun de join gak smlm

Syira C Gadis KidaL berkata...

salam

singgah sini dari blog abg ben :)

wannurfazrini berkata...

terjah dari blog ben !

Millomocca Danique berkata...

salam petang, hye...terus dari blog BA...;)

Tanpa Nama berkata...

Good day!This was a really superb post!
I come from roma, I was fortunate to look for your website in wordpress
Also I obtain much in your topic really thank your very much i will come daily

Amoi MiyaSya berkata...

thanx tau kak ! wani pun suke blog akk :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...