Isnin, 15 November 2010

:: Peluang nak cari duit lebih ::

amboi ayat..macam la duit yong lebih sangat nak kasi tips kat orang..hehe

oke..seperti yang sedia maklum..yong ada menjalankan perniagaan online.so, suda ada beberapa rakan & customer yang sudi nak jadi agen yong..

jadi..yong bukakan peluang lagi kepada sesiapa yang berminat nak menjalankan bisnes ni tanpa mengeluarkan modal pon.caranya yong akan beritahu kemudian..semalam pon ada yang call yong bertanyakan hal ni.customer dari Pahang pulak..haha

pasni..Agen yong dari pahang la pula ya..area pantai timur..semoga lebih berkembang selepas ni..

ada sesiapa yang berminat? bole email yong ya di alinacshoppe@yahoo.com



5 ulasan:

En iLham berkata...

waaa
yong memang pandai lah berniaga
all da best to you lah eh

Tanpa Nama berkata...

Beneficial info and excellent design you got here! I want to thank you for sharing your ideas and putting the time into the stuff you publish! Great work!

Tanpa Nama berkata...

Nice site, nice and easy on the eyes and great content too.

Tanpa Nama berkata...

Thank you, I have recently been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have discovered so far.

Tanpa Nama berkata...

What a great resource!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...