Isnin, 15 November 2010

:: New Eyeliner Cat Eyes..meh la usha ::

hai semua..selamat hari Isnin.semangat sket ya..hari ni dengan rasa gumbiranya yong nak show one more my eyeliner collection..

ni dia..eyeliner cat eyes lagi tau.but yang ini bukan jenis pen tu..yang ni jenis gel..
siap ada brush dia.skali terletak dgn eyeliner case tu..

yong skg pakai yang ni..sgt cantik tau..

so dengan rasmi nya..baru hari ni nak promote kat Alinac Shoppe sebagai new item.
macam biasa la kan..stock belum ada.dan pembayaran hanya dilakukan selepas stock sampai.
so kepada yang nak order.bole la isi form dulu kat Alinac Shoppe yer..

 

dan tak lupa..kepada yang nak order eyeliner jenis pen..still ada stock tau.but terhad la..ada sket je lagi haa..
siapa cepat dia dapat :)


sekian..



peminat eyeliner cat eyes,
yong.

2 ulasan:

SyUhAdA berkata...

mcm bes je..bape hrga dia?

kat mne nak tgk eyeliner yg pen nye?

ardinihumaira berkata...

cunnya :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...