Isnin, 15 November 2010

:: bole btau tak apa perasaan korang bila..... ::

bole btau tak apa perasaan korang bila "kononnya" korang ada business sendiri.menyewa di salah sebuah tempat..tapi bila nak pergi kerja..pintu pagar tempat korang sewa tu da kena rantai..(kena lock la tu)
rantai pulak jenis rantai kapal ko..mmg JELAS taknak bagi da korang menyewa kat situ..

then tuan penyewa datang maki2 korang cakap suh berambus jerk?? (tuan penyewa ala2 kena histeria da ni)
maka lepas tu korang pon buat la business baru..hidup baru da cuba melupakan business lama tu..

then pagi ni.tuan penyewa dulu tu cuba msg korang dan bertanyakan khabar.katanya ingin berjumpa (tanya kabar tu saje je la..bukan nak tanya khabar sangat...WTH)

then dia call korang tapi tak dapat sehingga terpaksa call ahli keluarga korang yang lain sbb nak cakap dengan korang..dia beri pesanan supaya menghubungi dia semula..

apa perasaan korang kalo jadi keadaan macam ni?

  • perlu ka nak contact dia semula? 
  • atau biarkan jerk?

yong rasa..misi pen"jilat"an LUDAH akan kembali...(itu pendapat yong jerk)


kita tengok kesudahan nyer..adakah dia nak jilat ludah dia semula..atau ada perkara lain disebalik MEE itu.


sekian.






menunggu jawapan,
yong.


happy dgn kehidupan skg,tapi keluarga..cincang cemana pon takkan putus T__T

4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

kalau akak .. LUPAKAN SHJ. Tak perlu ada apa2 urusan lgi dgn org camni.

ello berkata...

stuju gak ngn kak chik tuh..

tp kn yong.. pe kta kte dgr dlu dia nak kata apa.. ne taw dia nk bg twrn hebat ke.. nway, jgn g sorang taw.. huhu

Redbloodsnow berkata...

klo zie kan yong, zie ckp NGOMONG SAMA TANGAN! Who cares sudah! haaa gitu..hehe

ardinihumaira berkata...

setuju ngan zie my lesbo. heee!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...