Selasa, 2 November 2010

:: make it simple yong! ::

bangun pagi tadi terus susah hati sebab hal semalam x selesai lagi..but now da oke.
slow2 da settle semua problem yang remeh temeh tu.


oke.da pujuk hati supaya selalu bertenang..ada problem yang berjaya selesai..ada lagi yang tertangguh~


sekarang masa untuk kemas bilik..dengan keadaan bilik selerak kalah kapal pecah ni..yong tak dapat berfikir dengan baik.


so amik masa untuk kemas.dan pastu baru nak kerja semula.
hari ni ada seorang kawan minta yong buatkan blog shop utk dia..dia nak kasi upah u..haha
dari nak wat ikhlas..trus jadi mata duitan..haha..lagipon yong xde pandai sgt buat blog ni ha..blog yong pon simple je..tp xpe la kan..tolong jelah..lagpon kawan yong tu bru je kenal.dia agen bisnes yong kat batu pahat.


so ada tak sesiapa nak jadi agen yong lagi? yong bole bantu anda kalo nak cuba berniaga kecil-kecilan dlm dunia on9 ni..dapat la duit poket kan? kalo ada yang berminat btau ek~ yong akan menghubungi anda


oke..kemas bilik skg..lalalala



percaya tak ini aiskrim? nakkkkkkkkkkkkk!!

4 ulasan:

-telordibasuh- berkata...

yong tlg kemas bilik telor skali hahaa..nak kasi upah ni

Wan Gerrard berkata...

Aiskrim yang sedap..
bilik Gerrard sekali ye..=P

ardinihumaira berkata...

pergh nak eskrim! huuu ngidam

kakchik@ella berkata...

nape yong? dont la stress2 k. Eh .. kemas bilik tu pun kira terapi tau. Hehe ..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...