Selasa, 2 November 2010

:: jeragat mengganggu hidup anda?? ::

hari ni nak promote produk ni..khas kepada yang ada masalah jeragat dimuka..

tetiba nak promote barang ni sebab semalam masa p pejabat pos.ada nampak sorang akak ni..muka lawa..tapi pipi dia hitam..aduh..jeragat la tu..

jeragat ni mula ada kebanyakan pada wanita yang berumur 30 tahun keatas.
so kepada remaja muda belia skg ni..diharap agar anda mula menjaga kulit wajah anda pada usia sekarang ya.

kalo tak jaga..awal 30-an nanti akan mula nampak kesan dia.
jeragat ni ada kat muka dr beberapa situasi contoh..slalu terdedah pada sinar matahari, x menjaga kulit wajah dan bla9...

nak menjada kulit wajah tu cemana?
xperlu la nak maintain kerap p spa je wat facial.tp kalo mampu anda dipersilakan..
kepada yang x berapa mampu @ malas @ xde masa nak p spa bagai..korang bole je wat rawatan muka kat rumah..

tapi yang paling penting..wajah tu kena cuci bersih2 la hari2 ek..

sebelum tido.kena cuci muka..tanggalkan mekap.kasi muka fresh sket..

oke la..kepada yang ada jeragat tu.jangan risau..yong ada krim special untuk anda..
mesti oke punya..yang ni tok yong pakai..kalo hbis je slalu mintak suh p bli lg..now yong sendiri jual.so xperlu nak p bli kat orang lain da.yong kasi free je kat tok..hehe


ni ha produk nyer...suka la orang yang ada masalah ni kan?  
bole tanya sebarang pertanyaan ya :) kalo berminat btau yong~

6 ulasan:

Ummi AmnaAmzar berkata...

slm...pe pun akak nk tau hrge dulu..hehe...ade ckit jeragat..timbul tem pregnant ank ke 2...huhu dh kurang ckit tp xnk hilang terus...

Redbloodsnow berkata...

brape rega ek yong?

Lizzie Yasmin berkata...

berkesan ke tok yong pakai., mama liz pun ada. dah byk product dah pakai tapi tak jln jugak.. kulit lain jer makin putih tmpat jeragat tue tak hilang jugak...

AngahSayang2314 berkata...

yong berkesan ke?? kalau berkesan bole la angah nak cuba tapi berapa harganya...

SyidaGorjes berkata...

saya 31thn.tiada jeragat.sebab baru lepas pegi facial.hehehehe

ardinihumaira berkata...

fuhhhhhhhh
best ni :D
jadi cantik!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...