Rabu, 3 November 2010

:: kegiatan Malam ni ::

ngee..hari ni happy.sebab barang laris..hahaha..dan hari ni ada C.O.D kat area Sungai Petani ni..so japgi yong da nak keluar p hantar barang kat customer..takda la jauh sangat..area Merbok & Sungai Petani Utara jerk..

Alhamdulillah semakin selesa dengan kerjaya sekarang.tapi xnak la selesa sangat..kang jadi malas pulak :p

esok nak p amik make-up..syok la..gila dok ulang tu dari tadi..haha
tapi ada masalah kewangan sket..duit sangkut..hope esok selesai la kan..kalo x mau mengamuk yong sebab xdpt nak amik make-up tu esok..

syukur..masalah selesai satu persatu...
semoga kehidupan esok berjalan lancar..doakan Yong ya..



Nota Alinac-ada lagi nak order barang sblm 12mlm ni??ada diskaun tau.tgk2 cepat..!!!

8 ulasan:

Farah Sygs berkata...

chantek la kak yong...huhu

SyUhAdA berkata...

smoga sumenye bjalan dgn lancar ye yong..~

syaza kelyza berkata...

tahniah ! teruskan usaha yek :D

-telordibasuh- berkata...

amin hope yong bjaya heheh

sombong..hehehhe

Anna Boleyn berkata...

waaa..makin maju bisnes yong alhamdulillah. moga makin dimurahkan rezeki yong. amin~ :)

Q berkata...

bertambah maju ye sekarang

Tomato Gurl's Life berkata...

makin maju..tahniah!!
comel la yong...

ardinihumaira berkata...

bestnya...
nnati yong jadi sifu dni ye :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...