Rabu, 3 November 2010

:: Anda suka make-up tak? yong suka!! ::

yahoo..make-up pallete da sampai~ anda semua da bole order dan buat pembayaran ya~
esok yong da nak p amik stock and pos kepada yang order..
sekarang kan hujung tahun..nanti ramai nak kawen la.tunang la..so..dapat la berjimat dengan make-up pallete ni..full set tau..yong pon teruja~ hehe

ada sapa nak jugak? btau ek

gambar contoh



Rm150 jerk..skali pos~ free membership skali oke?

6 ulasan:

-telordibasuh- berkata...

xsuke makeup..haha..coz x neutral la yong hahha

kakchik@ella berkata...

sejak umur dah byk ni tak suka. tapi suka tgk muka org yg bermekap. cantek gila. Hehe ..

EiJa ZaQuaN berkata...

me x suka make-up sgt..cukup sekadar mengenakan lip-ice di bibir supaya x nmpk pucat sgt..lgpun x pandai make-up la..hik3..

Farah Sygs berkata...

ta reti makeup n tasuke makeup..haha

Anna Boleyn berkata...

wow wow wow wow. besarnya makeup pallete tu tp hana tak pandai makeup. woo.. :)

ardinihumaira berkata...

dni suka mekap tapi jarang nak dapat mekap sebab hari2 asyik busy skang. sedih ni.. huu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...