Isnin, 15 November 2010

:: Jawapan Perasaan Itu>>>> Tiada Perasaan ::

haa..ni kisah sambungan pagi tadi..klik sini jika ketinggalan..
sebenarnya itu kisah yong yer..sian kan kena halau? cis! hahhaa

so..yong nak akhiri lah kisah tragis itu.kekeke..tuan empunya tempat sewa tu berjaya contact yong melalui phone family..kalo phone yong sampai esok pon xdpt la sebab yong off je hp nyer..( off satu je Hp.ada lagi dua x off sapa suh dia xcall..heh)

dan macam biasa la..da nak mintak tlg baru nak nak contact ai ni..kalo tak, sebelah mata pon xnampak kan?

dia offer yong keja dengan dia..biasa la kan..mula-mula.tabur la janji-janji manis bagai madu plus gula..but bila da lama.tunggu jela..rasa la apa yang xpatot T__T

dah penah tau perangai dia cemana..i think.i should say NO to her offer..

better yong kerja sendiri sahaja..ada rezeki lebey yong akan buka spa sendiri..tak perlu nak kerja dengan orang.tambahan pula kerja dengan orang yang tak menepati janji dan tak tentu hala..kang jadi histeria macam ari tu.ai tak tanggung..mencik oke! 

so.keputusan akhir.yong tak nak la kerja dengan dia..dan yong tak nak p jumpa dia..bahaya..taknak terjebak!

biarlah yong dengan hidup yong.susah senang sendiri..taknak jadi hamba abdi..taknak dia pendang rendah dengan yong..

dia tanya yong kerja apa.bila yong cakap kerja macam ni..dia mcm rendahkan yong ja..oke! we'll see..



THANKS COZ SUDI JILAT SEMULA LUDAH U! 
LOVE IT..CIS!

4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Hahaha .. bagus yong. be yrself, ya.

Sophia Rani berkata...

betol2...

jangan biar dia buat perkara sama buat kali ke 2..

tunjukkan yg u boleh hidup la kalau tak kije ng dia..

hope u berjaya buka spa suatu hari nnt.. :)

Kalamhati berkata...

Yang penting Yong buktikan..abaikan kata2 sinis tu..jadikan tu sumer sebagai pembakar semangat Yong k..=)

ardinihumaira berkata...

babap dia kalo ganggu yong lagi

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...