Jumaat, 12 November 2010

:: Disebabkan da hujung tahun.. yong kasi Promosi Make-up Pallete ::

 entri Melekat! scroll ke bawah untuk lihat entri best yang lain :)


status yong kat FB

PROMOSI MAKE-UP PALLETE!!! UNTUK HARI NI DAN ESOK SAHAJA.. 11HB HINGGA 12HB NOVEMBER 2010...RM130 INCLUDE POSTAGE..BERBALOI-BALOI..!!! SIAPA CEPAT DIA DAPAT YA.. THANKS!

hehe..kawan-kawan yong ramai perasan yang yong suka update status pasal niaga dan status yang merepek-repek..kira kasi dorg ingt la yong sket kan..hehhe
so sempena hujung tahun..dan tak lama lagi ramai yang nak kawen, bertunang dan seangkatan dengannya..maka yong dengan rasminya nak kasi promotion sempena dua hari ni..yong kasi diskaun lebeh sket la untuk make-up pallete ni..

so sapa yang nak order.sila la roger yong yer

gambar nyer..mcm biasa la..berapa puluh kali tah nak tayang kan.tapi harus tunjuk juga kali ni




oke done~ selamat ber "mekap" lalalalala


Nota ALinac- dua hari je promosi tau!! hari ni dan esok! ingat tu

4 ulasan:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

yong sangat berbaloi
lagilah ada majlis kawin dan sebagainya

murah rezeki yong baru harga diskaun.
jom rebutkan peluang..

ardinihumaira berkata...

wow..
berbaloi2 ;D

Redbloodsnow berkata...

a'ah. setuju. berbaloi nih. haaa cpt rembat mak andam pak andam sume...hehe

Amy Syaquena berkata...

wow bestnyaaa..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...