Isnin, 18 Oktober 2010

:: syukur da sampai ::

ari tu kan yong ada masak sesuatu dan suh follower teka apakah makanan yang yong masak..
ada beberapa orang jawab soalan yang diberikan tapi kurang tepat..but ada dua orang yang jawab dengan tepat..so sapa yang jawab dgn tepat tu yong kasi gift..menggunakan pos :)

seorang tinggal disini..di sungai petani.jadi barangan pos nyer da sampai cepat la..

yang seorang lagi tinggal agak jauh nun disana..so hari ni baru sampai hadiah tu :)
sebab yong guna pos lambat.maka posmen pon lambat la tiba negeri tu..hehe

so nak tahu apakah gift yang yong kasi kat follower tersebut?? klik sini ek..

thanks kepada akak Wan Haryati / Kalam hati kerana sudi buat entri tentang gift yang yong kasi..

so bole la dunia tahu barangan apakah itu.wakaka~

 first time pakai inner ada corak2 gitu..amacam? oke ka KO??




14 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Yong pakai apa pun lawa ..

Lagi 1 yong, tak sangka yong pndai masak. Hehe ..

fadhli berkata...

wah, 1st time jumpa. sblm ni nampak yg plain je :)

.Nurul Fateha. berkata...

canteknye. muke berseri2. tips please. hahahah =]

suzzsuzie berkata...

cantiklah yong ni....

Kalamhati berkata...

hehe org memberi kita buat entry..appreciate sket..=)

waah cantik la yong..seswai ngan yong..naik seri..tp yong ni pkai apa pun kiut je!hehe

mia berkata...

comel sis...hehe

intan yanna berkata...

cweet la dear :)

E.d.Y berkata...

alahai..comelnye..tergoda i...haha

eqacashperlala berkata...

cantiklah pakai inner corak2

eqa suka mata yong :)

nadia berkata...

yong! cantinya yong..
jeles btol..
pakai la ape pon yong.. tetap cantik menawan!
**pujian ikhlas dari hati.. xde nk bodek ape2 ni ye.. harap makyong. =)

annfrendly berkata...

comelnya hadiah tu...
mesti alinac beli kat Thai kann..??

alinac pakai apepun nampak sweet taw..

ardinihumaira berkata...

comellah inner tu yong. dni teringin nak pakai:)

nys. berkata...

comel ja. hg pakai apa pon comel :D

Sophia Rani berkata...

eyeliner u makin lentik laaa.. i like... hehe.. ;)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...