Isnin, 18 Oktober 2010

:: Alinac Membership ::

wow! kagum tak bila Alinac Shoppe da mula buat membership?

tak kagum takpe la.tapi yong kagum dengan diri sendiri sebab dapat lakukan semua ini secara berseorangan.

walaupon mummy & daddy yang kasi modal.tapi yong berusaha berseorangan untuk semua yang yong lakukan sehingga tahap sekarang..dari strategi jualan,setup blog,penjualan, pemasaran semua otak ni je la yang buat..sebab tu kadang-kadang ada gila-gila sket tu..hehe..oke la..Tahniah untuk diri sendiri..yong bangga menjadi NURUL AIN ZULKARNAIND sekarang.. clap ur hand~~~

bila da jatuh..memang susah nak naik.tapi tak mustahil kan?kalo berusaha mesti bole bangun semula..dan yong da buktikan..hehe

cuma..kalo da kena TIKAM dari BELAKANG tu..dah tentu ada luka..tapi luka tu masih tak sembuh..yong harap dapat ubati luka tu..yong tak nak ada dendam dalam hati ini.semoga Allah membantu yong.. T__T (ada rasa sebak di dada ni..sobs...sob )

ah, taknak sedey-sedey..patutnya yong bergembira kan..yong buat Alinac Membership ni sebab yong da ada regular customer..so kepada All my customer..i jemput u all untuk join membership ni..dah tentu banyak kelebihan dan diskaun menanti anda..harga jauhhhhhhhh lebey murah dari orang lain..yang nak join tu bole la isi borang yang ada tu yer..murah saje yuran nya..seumur hidup tau!

yong gembira dengan apa yang yong buat sekarang.harap bisnes yong lebih maju.. :)



Nota ALinac-yong membantu..keputusan untuk berubah di tangan ada..hehe da mcm tagline pulak ayat ni..selalu je guna..anyway.kek sarang lebah baru he siap..nanti yong tunjuk ek :)


tata

8 ulasan:

Nsyzwni berkata...

wahh! tahniah kak ! smoge dpt kembang kan bisness tau ! wani support :)

Kalamhati berkata...

waaah progress yg sgt baik..akak blum pun lg jadi customer yong..nnt akak support yong..ada produk yg berkenan kt hati ni yg masih kiv dulu..=p

Cik Cyida berkata...

hohoho. nak clap2 utk yong jgksss

nadey berkata...

wahhhh yong kamu mmg ade ciri2 bisneswomen lahhhhh gudeluck k!

ainzuryn berkata...

tahniah!!! semoga menjadi bisnesswoman yang success..

ardinihumaira berkata...

wahh bagus2 yong :D

nys. berkata...

good job bebe!

Sophia Rani berkata...

wahhh.. bagus laa... congrats ya darl.. hope u'll success tau...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...