Khamis, 10 Februari 2011

:: Anda risau ada Parut di muka dan badan? ::

hari ni yong nak share tentang produk ni..mmg terbaik juga dari ladang Alinac Shoppe.

so hari ni..kita cerita tentang parut.Siapa kat sini ada parut di muka atau badan? suka tak dengan parut?mesti TIDAK kan? 

di Alinac Shoppe, yong ada satu product yang sangat-sangat berkesan untuk menghilangkan parut. Customer yong pon suka dengan product tersebut.. Yong jadikan adik perempuan yong untuk testimoni..Yela, dia pernah mengalami kudis buta.Jadi parut hitam memang banyak di kaki dia..kesian yong tengok..

Masa kena kudis buta tu, ada la pergi jumpa doktor untuk amik ubat.Tapi doc kasi ubat untuk stop kan penyakit tu je.untuk kasi dia x melarat lagi. Doc xde pula kasi ubat untuk hilangkan parut.Yong jadi risau tengok keadaan tersebut..yela, muka lawa tapi kaki huduh x guna jugak kan? hehe so yong suh je dia guna product ni..alhamdulillah, dalam 2 minggu da nampak da kesan dia..parut dari hitam sangat-sangat dan menggelikan da mulai hilang..so dia kena pakai je ubat ni sampai kaki dia betul-betul jadi yang asal.

Produk tersebut namanya Noscar.ini gambar dia

so macam biasa..kalo berminat bole p tengok kat Alinac Shoppe ya..klik ja sini



Nota Alinac- ada ke yang suka parut? :p

22 ulasan:

Amy Syaquena berkata...

salam...

Boleh try jugak nie..nak ushar2 la


jemput ke sinar raudah ye

nadey berkata...

huhuhu muke i byk paruttttt

ardinihumaira berkata...

bestnyaaa... ;) kalau guna yang ni pastu kita pakai krim lain tak pe ke yong

bspotgurl berkata...

ok ke product ni, yong?

AngahSayang2314 berkata...

angah tak ada la yong tapi angah kat perut kesan beranak tue ada la.. ada tak ubat ke yg bole hilangkan???

Lizzie Yasmin berkata...

kalu kulit uneven color pun boleh hilang ke.. parut dah hilang tp color tak sekata..

fina. berkata...

yong yang ni boleh pakai kat muka ke?

alinac lover berkata...

@Amy Syaquenaya2 tq~

alinac lover berkata...

@nadeyparut jerawat ke

alinac lover berkata...

@ardinihumairaxpe ke dini..bole.yg ni taruk kt parut je~

alinac lover berkata...

@bspotgurlwokey sgt2~ :)

alinac lover berkata...

@fina.bole je pakai..fina..kenapa xleh p ke blog fina ni..tukar uRL ke

fina. berkata...

@alinac lover

yong yong, fina wat private profile je. ni blog fina;
http://ownedbysuperrgirl.blogspot.com/

fina dah berminat ni. fina nak tanye antara scar lightening essence and product ni mane lagi better? then set H kan yong, yang lagi satu tu mask ke pencuci muka?

fina. berkata...

fina dah berminat ni. fina nak tanye antara scar lightening and product ni mane lagi better? and set H tu, noscar dengan ape ye? mask ke tu?

Wawan3y. berkata...

yong, kalo parut since kecik2 pon boleh hilang ker? lama x ambil masa nak hilang?? berminat neh! hehe

ardinihumaira berkata...

yong.. peliissss.. pelisss save satu untuk dni... cam bese.. dni lewat sket bayo :p kena ngumpul ni. pelisss simpan satu kat dni yong... pelisss :D

mumtaz berkata...

wak....sy da scar kire bleh tahan la scar tu....sy skang berminat ngn produk noscar nih....cmne sy nk dptkn produk nih?bleh tau harga bpa?

afizan berkata...

@mumtaz macam mana nak dapatkan produk nie? boleh bg infokat emel sy.. alfaruk_alamin6220@yahoo.com

nyna berkata...

asalamualaikum... sya nak thu lbh lanjut pasal noscar ni... ade lagi x??? nynaamanina95@gmail.com

NUR afifah berkata...

bole x email kan detail cara nk order coz.sy x bole bukak u punya blog..
afifahasiah@gmail.com

Atikah Azmi berkata...

Mcm mne nk dptkn product ni? emaikan kt email ni atikahazmi80@gmail.con

Atikah Azmi berkata...

Mcm mne nk dptkn product ni? emaikan kt email ni atikahazmi80@gmail.con

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...