Sabtu, 2 Oktober 2010

:: nak jugak jadi follower bertuah ::

cemana nak dapat topup free?? ada mcm2 cara skg..salah satu caranya ialah..follow-memfollow..haha..ape punya ayat ni~

yong ada follow satu blog ni.. ada nak kasi freee topup kat yong followers dia..tapi kena buat entri dulu..kalo esok yong bertuah..maknanya entri ni bernilai rm10 la yer..hehe 

nak tahu blog mana??klik sini TATKALA AKU BERBICARA...

ada sapa-sapa lagi nk rasa ada tuah ke esok???jom join..tp kena follow dulu..da follow tu..kena cakap I follow u aww~ hahaha ayat last ni main2 je oke :)




nota ALinac- mood da main baik :)

3 ulasan:

Sophia Rani berkata...

wah... bagus betol eh.. haha

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

heheh...nak ke tak nak ek? nak ke tak nak..heheh

ardinihumaira berkata...

wahh free topup. nak jgalah :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...