Jumaat, 29 Oktober 2010

:: Makjun..penah makan?? ::

salam Jumaat semua..sihat tak?kalo tak sihat p mkn ubt ya :)

hari ni yong nak cerita tentang MAKJUN..penah makan tak? ke xpernah dengar pon..yang muda-muda mesti x pernah kan?kalo pernah pon mesti dalam otak fikir..apa kelas makan makjun.. tak besh.huhu..betul tak?

ya..memang kebanyakan orang fikir makan Makjun adalah makanan @ ubat @ jamu yang sungguh tak besh..tapi korang tahu tak apa kebaikan makan makjun ni??

masa yong keja kat spa dulu, (eceh, direct cita pasal spa ja dia ni kan?) bole dikatakan selalu yong akan makan makjun ni.cukup la makan pada waktu pagi..sampai malam rasa bertenaga tau..rasanya tidak la pahit sangat sebab ada kandungan madu didalam makjun tersebut..yong akan ambil makjun ni selalunya kalo ada customer nak body massage..kalo x amik makjun ni..tak larat juga yong.yela.kadang-kadang tak sempat nak makan ke apa kan..so makjun ni la membantu,.makan je makjun..terus p urut customer..mmg terbaik..

cemana yong tahu ianya TERBAIK? sebab yong pon pernah makan makjun ni..dan ianya diproses sendiri oleh kawan abah yong..eh korang tahu tak cemana rupa Makjun tu? ini dia


yong da repack supaya customer mudah nak beli sket2.. nak tahu kebaikan dia bole tgk kat Alinac Shoppe.klik sini ya

12 ulasan:

CT berkata...

makjun??? ermm...ada stengah tu x di luluskan sbb mgandungi tlebih ubat2an...

Tomato Gurl's Life berkata...

mak cik tom mmg makan manjun ni..

Linglung berkata...

gua mmg tak pernah makan majun..haha

mak gua selalu la gua tgk..tu pun dulu2..skrg tak tau kenapa dia dah tak makan

einaz shah rizal thomas berkata...

haiy owner belog.
saya datang singgap
belog yang super nice !

love einaz !

d_tieah berkata...

Yg bulat mcm bola kuning+hijau tu ape ye?
Makjun gak ke?

ardinihumaira berkata...

dni selalu makan yang mustika ratu punya :D

izyanty collection berkata...

makjun ngan jamu sama tak?

Anna Boleyn berkata...

yong makjun ni telan je kan bukan kunyah kan? kalau telan..berminat jugak lah nak try, tp klu kunyah takmooooooooooo... huhu mesti pahit kan.

p/s : on9 guna lappy abgang..lappy anna diserang malware & virus. ;(

Azuan berkata...

macam mercun bola je ak tengok..huhuu

Farah Sygs berkata...

makjun??nie sumpah kalu telan terkelua balik...besarnye...huhu

ahmad shafiee berkata...

baru beli 10 biji balik Kedah semalam... sebiji nam kupang.... macam mercun bola.. rasanya pun tak teruk mana.. ada rasa madu.

ahmad shafiee berkata...

yang hijau kuning tu cuma bekas makjun... makjunnya ada didalam...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...