Ahad, 17 Oktober 2010

:: Horsetail ::

apa tu? ekor kuda ke?

oke2 jangan salah faham.. nak buat apa dgn ekor kuda plak yang? bukan yer..

tadi masa dok komen-komen kat fb..ada sorg tu komen kat salah satu picture product yong..katanya ada horsetail.wah! kang org lain baca mampus terkejut kan..haha

sebenar nya horsetail tu tumbuhan herba ya..mcm ubat la gitu.ni picture nyer

 google je


nak cakap byk pon xreti juga..so korang bole klik sini dan sini atau search je kt google utk tahu mengenai tumbuhan tersebut..harap lepas ni takda la yang terkejut beruk sbb bli product yong yang katanya ada ektrak ekor kuda..wakakaka! 

ops..sorry! hihi


Nota Alinac-product mana?? nak tahu?? next entri ek~

2 ulasan:

Amirrah Zawani berkata...

hahahaa!!!
mst dorg igt ekor kuda betul.. heh..

ardinihumaira berkata...

comellah tumbuhan herba ni... macam boleh wat hiasan rumah.wow :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...