Isnin, 11 Oktober 2010

:: ''Gojes wif Shawl Contest'' ::

oh pliss..yong kena tag aww. seram da rasa ni..huhu..da berapa hari dok kena tag oleh beberapa orang..tp x sedar lagi..hari ni check.mak aih.kena buat da ni.kang kecik hati orang yang tag yong tu.
so kali ni dapat tag dari hawa, eyza dan wani. ada lagi ke yang tag yong pasal contest ni ek..? xperasan la.sori ya kawan-kawan..maaf sesangat sebab lambat nak buat..lagi pon ikut hati mmg xnk masuk mana-mana contest sebab x pernah menang.jadi hati da majuk.hehe.gatai nak majuk-majuk pulak kan..sepak kang! huh..

oke terus saja ke puncak :) meh usha syarat-syarat penyertaan yang telah di copy paste oleh yong


1.syarat wajib la kan..sesape nak join kene la follow blog asya ni kan..kalau nak lagi cepat update dari asya,like je fan page blog ni..sume ni ade kat sidebar blog asya ni je..kan senang..hikhikhik


2. hanya 1 gambar sahaja diperlukan..xpayah banyak banyak..nanti juling plak mate asya nak cari pemenangnye..tau dah korang mmg gojes kan..em,gamba tu xkesah la nak edit ke,nak edot ke..janji gamba korang pakai shawl dgn gaya yg gojes ye..kalau korang kreatif,pakaila style shawl yg menarik..;)


3. peserta pompuan je yang layak bertanding..sebab ade ke lelaki yg nak pakai shawl? hikhikhik..setiap penyertaan boley la link kat bahagian komen2 kat entry ni okie! nanti asya akan update kat fan page Live::love::life.. :)


4. buat entry tentang contest ni kat blog korang,tempek la skali banner kat atas tuh kat sidebar blog korang..pastu sediakan sekali slogan yang bunyi2 cmni...[bunyi kerrrr..]
''saya nampak gojes pakai shawl ni sebab........''
(tak payah panjang panjang,malas nak bace..huahuahua)


5. tag kepade 3 org kawan..pompuan je taw!


6. tarikh tutup pintu : 10 Nov 2010..
so gambar yang dipertandingkan yang ni oke

''saya nampak gojes pakai shawl ni sebab rasa macam rasa ala mak datin gitu..keyakinan bertambah bila rasa mcm bagus! haha''

biasa je kan?
but yong rasa suka sangat tengok pic ni..shawl bling2 ni aww..korang ada? 
heee.oke kalo nk join juga.leh klik sini ya

yong tag mereka ni :)

-anis 
-fyza
-intan


nota Alinac-peh...seksa gila nk buat satu entri je pon.internet seksa jiwaku!  huh



3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

goodluck yong! ;)

Amir Izzat berkata...

kak! amir nak join boleh tak? hehe...

PIDUT ASiS berkata...

dahla pidut gagal meneka makanan semalam...contest ni pon tak bole join..huk3...

Post Terhangat...
Boleh Lagi Nak Raya?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...