Ahad, 10 Oktober 2010

:: Cuba teka makanan apakah ini?? ::

perhatikan betul-betul..makanan apakah ini? kalo ada sesiapa yang bole jawab dgn betul..yong kasi gift oke?
makanan ni yong goreng sendiri..cewah! kagum tak? jarang-jarang yong masak makanan macam gini.slalu buat kek aja..hehe..

boring la hari ni..xde pe yang besh..internet pulak slow macam apa jerk.uh! nyampah :(
erm.tadi tengok perkahwinan DR.SMS.. :) waaa..teruja tengok..syok la dia da kawen..me? lambat lagi...tah bila leh kaya macam dia.. sedar diri oi!

Pas habis tengok..yong msg ngan abg halim..talk about that wedding..leh pulak gaduh..uh! tah apa-apa..yong cukup x suka kalo orang cakap "tak lama la tu dorang kawen"..padahal orang tu baru ja kawen..

isk..very pantang oke..bukan apa..yong suka tengok orang kawen.dalam hati turut doakan dorang yang baik-baik aja..bukan cakap macam ayat di atas.tu da kira macam doa oke! yong tak nak kalo yong kawen nanti orang akan cakap macam tu pulak kat yong! oh plisss..doakan yang baik-baik aja ya..

always think and talk positive..jangan asyik fikir negative je..nanti orang akan buat macam tu juga kat kita.

dah la.bosan la hari ni.ZZzzz awal la.esok nyer plan? xtahu lagi :( malam ni nak majuk!




nota Alinac-ada sesiapa nak teka makanan tadi? sila komen sambil tinggalkan link anda ya...kalo betul yong akan hubungi anda.dan gift akan menyusul :)

11 ulasan:

Amirrah Zawani berkata...

mee sanggul berudang kah?? hehe!!

PIDUT ASiS berkata...

macam char koe teow..sebab berkuah-kuah...oklah..char koe teow..hehehehe

Post Terhangat...
Peti sejukku Berkumuh Lagi...

PIDUT ASiS berkata...

boleh tak teka sampai berjaya??hahaha..nak gak gift tu..tak kira..hahahaha

koe teow udang...kan2??sebab da udang...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

yong kalu hubby awe pulak kan dia cakap...membazir jerk baik sedekah jerk...mmg gado gak lah..heheh..yela..lantak mereka lah nak buat besar mana...awe suka tgk keindahan dan kemeriahan perkahwinan jerk..huhuh

Kalamhati berkata...

cem fettuccini je..fettuccini goreng kot..hehe

Sophia Rani berkata...

nmpak sodap... i rasa char kuey tiow udang.. hehehe... nak leh..???

td i tak dpt tgk dr sms kawen laaa.. sbb td i pergi pesta konvo.. huhuhu.. i tgk kat nona masa nikah je.. hee.. best kan.. dia byk yg sponsor leh la buat grand2 cm tu.. heeeeee...

PIDUT ASiS berkata...

disebabkan yong tak da chatbox,pidut semakkan comment la..hahaha..

ala,bulan 1 ni balik Malaysia,tyme tu la bagi gift..

pidut asal kedah....

fadhli berkata...

nyum2!! :)

ardinihumaira berkata...

alamak... ke.toew ke yong. :D

d_tieah berkata...

Char kuey teow kan tu?
X minat la mkn kuey teow..
Haha..
Tp dlm gmbr cm sedap je..

Salmia berkata...

fettuccine udang ka yong ?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...