Ahad, 10 Oktober 2010

:: Alinac Mini Saloon in Sungai Petani ::

salam..suda tido ke semua? yong lambat la nk update entri malam ni..baru je balik dari umah abah :)
japg nak mandi..dan ZZZZ trus.xnk da online..cukup la setakat ni sahaja..penat da dik non!

esok je la sambung..happy juga hari ni sebab da selesai buat beberapa tugas..kek yang yong buat tu.yang x berapa "menjadi" tu pon da sold out..hehe..maknanya sudah habis..hey! xsedap pon bole habis ek..
korang lapar ek.xpe esok yong buat lagi ek kalo ada masa..hik hik..semangat mau ada oke.

td yong da upload pic baju dan handbag yang "lawa" tu..da tgk ke belum..yg plg besh ialah..2 baju gojes tu suda berjaya dijual..hehe..sapa x berkenan kalo corak dia mcm tu..ai like oke..rambang mata ni ha..cm nk nangis pon ada bila jual baju tuh..huhu.gila la yong ni..jual baju cantik..bila ada orang beli nk nangis pulak..apa hal lah!


esok yong akan sambung promosi..yay! suka btol..

yong ingat nk kuar ngn anis rina esok..but xtahu lagi cemana..lesen da tamat tempoh..kena p renew la pulak..kalo sempat esok yong p la..kalo x sempat..mmg kena p jgk lah! kalo x p..kang kena tahan ngn polis sapa nk jawab dik non..daddy da balik KL..mummy la kena bayar saman ai..hehehe..haish! apa ni mintak kena saman...tidak!! tidak!!!

kalo x jadi kua ngn anis esok..maknanya kena la buat sedikit tugasan.iaitu p kemas umah mummy..yela..kata buat MINI SALOON kan..maka haruslah hias serba sedikit..so esok nk p berkemas la..kasi comel2 sket kan..mulai minggu depan..bole la kalo ada customer nk datang buat facial..murah-murah aja oke..yela..nama pon Mini kan..harga pon "mini"mum la..ngeee oke?

nanti yong update lagi cerita tentang mini salun tu ek.. orang-orang di sungai petani mmg dialu-alukan yer..sesuai utk pelajar dan yang berpendapatan rendah..sememangnya wanita harus menjaga kecantikan mereka..x kira luar atau dalam..maka berdiri nya saya disini ada untuk membantu anda (err..ada nampak ke yong berdiri?? hehe)

oke la..suda makin merepek..nk stop da p mandi..what????? 12.50 a.m masa untuk mandi ke? ada sesiapa leh nasihatkan yong..apa keburukan mandi malam? meh cerita sket..kasi takut sket..da lama xkena gempak ni..dok amal mandi malam..nk kena yong ni :p



tata!

6 ulasan:

PIDUT ASiS berkata...

belom tido!!!...
hahaha..datang menyemak malam2..XD

Post Terhangat...
Encik Pernah Memancing??

d_tieah berkata...

Wow..
Macam best je bunyi nye..
Salon..

ardinihumaira berkata...

wahhh.. maju yong maju! :)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

yong jual sume baju yong ke? nape?

Amni berkata...

ingatkan entri pendek... bila dah tulis2, jadi panjang ek? hehee..

Sophia Rani berkata...

waa... bukak mini salon ya.. bestnye.. i punya impian dr dulu, teringin nak bukak spa tau... i suka kecantikan.. ;)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...