Isnin, 11 Oktober 2010

:: Breastfeeding Room..kat Malaysia ada? ::


maaf picture kurang jelas..amik guna camera hp pinjam jer :(
berbalik pada tajuk..kat Malaysia ada ke room mcm ni kt shopping complex?
yong amik pic ni masa p siam ari tu ler..baru perasan ada bilik ni kat bahagian pakaian kanak-kanak..

bagus juga kan? 

ada komen?

8 ulasan:

ardinihumaira berkata...

tak ada kot yong... tapi kalau kat dewan dni pernah nampak cuma pintunya berkunci. huhu

Redbloodsnow berkata...

wahhh..baguih ah gitu kan.
senang utk ibu² if nk bershopping
tp time² tuh gak baby ngiyau² nk netek...hehe

kat Kuching lom hado lg...sadisnyerr..hehe

Ilhamny.com berkata...

kat jusco midvalley ada..siap ada katil/babycoat lg de dlm 4-5 bilik kot..and lg satu dkt KLCC, cantik dan berbilik2 sgt selesa..
penah menyusu then tidokan bby atas katil, then si abah menunggu sampai tetido dlm bilik dia sementara si emak menyopping x hengat dunia..hehehe.....

ProfHariz berkata...

pintu dia lagu mana erk? xberapa nak cun lah huhu

PIDUT ASiS berkata...

rasanya pernah jumpa dekat subang jaya..Subang Parade...tapi tak pernah la masuk cek orang wat pe kat dalam tu..hehehe..

Post Terhangat...
Peti sejukku Berkumuh Lagi...

Salmia berkata...

rasa lom penah jumpa lg la kt msia ni..

Lynn Nasir berkata...

kat tesco mana tah ada gak, ternampak dulu..

hana berkata...

skrg ni kat msia dah banyak bilik mcm ni. bln puasa aritu selalu teman my sis yg ada baby shoping raya.so, memang selalu masuk bilik ni..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...