Khamis, 21 Oktober 2010

:: Bercerita tentang hadiah GIVEAWAY "JOM SLIM ALA ALINAC LOVER" ::

ngeee..korang dok tengok gambar je.korang tahu ke apa yang yong nak kasi untuk Giveaway tu?? actually itulah set slimming yang paling laris yang yong jual..sebenarnya ada 4 set semua..ada Set A, Set B, Set C & Set D..

jom layan..

yang ni Set A..paling laris sebab paling panas antara semuanya :) 
panas-panas sedap gitu! aww haha
ada free Vitamin C lotion..dipakai lepas proses slimming..maknanya pakai lepas habis sebotol la yer..sebab nak firm kan semula kulit kita yang da sedikit kendur akibat proses slim..sabunnyer pulak dipakai masa mandi.



yang ni pula Set B..kurang panas dari Set A..oke juga..berkesan..sesuai kepada tak tak tahan panas... sama juga macam Set A..ada slim soap dan Vitamin C.

 yang ni pula khas untuk slim dan hilangkan selulit..krim dia ada Vitamin da..maka takde la free Vit C da.slim soap juga ada untuk set yang ni~


Last sekali set D..ada soap dan krim..krim ni warna hijau dan berbau teh..yela..da nama pon Green tea kan..maka haruslah berbau Teh dan berwarna hijau..juga berkesan..

Pendek kata semua berkesan..cuma pilih je nak guna yang mana satu :) tapi yong suka Set A..sebab panassSSSSS sangat..TERBAIK!!!

Kepada yang da cuba..anda mesti tahu kan apa kesan nya :) thanks juga kepada yang sudi membeli.sayang u all~




Nota Alinac- da macam-macam ubat kurus da yong cuba..yela..dari kecik mmg tembam..sejak mama meninggal..Tok yang jaga yong..makan x pernah x cukup ya..sebab tu yong gemuk..hehe..now orang da x pgl yong tembam da..yay! suka tau!

10 ulasan:

Kalamhati berkata...

produk ni memang selamat ek yong?kalau ok memang akak berminat gak..kalau tak dpt GA yong nnt akak order..hihihi

nadey berkata...

yay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

yong....kak ayu nak gak lah..berkenan sungguh nak slim....

ainzuryn berkata...

saya pun dah byk mencuba produk slimming tapi belum jupe yg serasi.

nina syakina berkata...

boleh kurus ke yong... nina dri dulu mmg tembam...huhu

PIDUT ASiS berkata...

tembam la besh..ahahahha..bole cubit2...(joking)... XD

Post Terhangat...

Dibakar Kerana Muslim Atau Orang Asing?

ardinihumaira berkata...

bestnya yong dah tak tembam tau. dni ni ha debab lagi. hu

ProfHariz berkata...

Jika give GA tuh dapat SET A erk yong?

AngahSayang2314 berkata...

wah yong macam bestttttt jer.. hehehe

Nisa berkata...

kalau tak dapat ga ni akak beli ya, berapa satu set tu set A

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...