Rabu, 29 September 2010

:: Kenapa tak simpan stock banyak sket ?? ::

tadi bukak facebook..bukak inbox dapat satu msg..dari customer.dia tny napa yong x simpan stock banyak sket utk brg yg dia nak beli??
wah! xpe2..sabar byk2 la yong...hehe..buat pengetahuan semua yer..yong bukan tak nak simpan stock banyak untuk barangan yang yong jual..masalahnya..stock banyak pon..bila da masuk promosi..tentu akan cepat habis dijual..dah orang tu order lambat..tentu la tak dapat kan?
nak pegi amik stock pulak..bukan dalam Malaysia...adui...gawat ni! hahahha
Sebab tu bila ada stock baru je yong akan sentiasa update status kat FB...yong akan pesan..order awal-awal...xbyr cpt pon yg penting order..kalo x order..da habis stock nk bising-bising kat yong..tarak guna juga ma adik manis :p

oke..harap pasni adik manis tu amik iktibar..hahhaa (ayat x bole blah)...kalo da minat tu..order cepat-cepat..sapa lambat melepas :)


beberapa Set Happy dari Alinac Shoppe :) anda pasti happy~





nota Alinac- Set Promosi Happy kat Alinac Shoppe tinggal beberapa je lagi..hope x lama lagi akan sampai stock baru..amin! syukur dgn apa yg ada

2 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni pon dah jatuh hati ngan set tu :D

Ryan Valentine berkata...

maju bisnes.. hehe^^

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...