Isnin, 27 September 2010

:: kecik hati..service x bagus! ::

da la bengang pasal kereta calar pagi tadi..now bengang berry rosak x leh nk guna lg..damn!
ari tu pg anta kat digi center..dorg suh p anta kat digi center seberang jaya plak..aku pg sabtu lepas..tutup.
today pg lagi..ha!amik ko yong..service macam hape je..dah aku ckp henpon rosak..bole staff dia tny kat sini bole repair berry ke..??????
hey,aku dah la penat..nyampah plak tgk muka blur korang tau..da amik no giliran..pg tny kat kaunter..skali dia suh aku balik umah je p install pape yg patot guna cd driver.
oke..kalo takat nk kena buat kat umah je..xpyah la aku p penang sampai 2 kali yer..
buat penat aku jah! benci gila oke..

esok nak kena p perlis pulak..ikut hati, nk je ckp xnk pg..tp skali aku kena drive..bole ke driver xpg..sian lak kat tok nk pg jalan..makan hati je la yong :(

nk jaga hati org..hati ai ni..sapa pon x amik taw kan..xpe la..




nota Alinac-sedar lah diri wahai yong!

3 ulasan:

nabilah berkata...

beli baru jelah..hehe...

Lynn Nasir berkata...

ish..mcm tu ke? kesiannya..sabo yek yong :) lenkali try call dulu utk pengesahan perkhidmatan sebelum serbu kedai. kang naya penat tak sudah..

niMizisa~ berkata...

ahaha
sabo je la
beli 1phone4 je =D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...