Rabu, 22 September 2010

:: aktiviti lazim buat masa sekarang ::

salam semua.
tgh wtpe? da makan ke? yong belum makan lagi..breakfast pon belum maa..
haiya..kedai x bukak lagi..maka aktiviti yong sehari-hari adalah duduk di rumah..meng"online"kan diri :)
great jugak hidup macam ni..harap-harap x gemuk lah..
aduhai..bila la akan dapat kedai ya? kalo nanti da bukak kedai baru..u all suma datang la yer..yong kasi harga terbaik utk korang :)
wat masa skg...aktiviti yong.tido..online..makan...online..tido..
kalo ada cust order barang..kena add pegi pej pos utk aktiviti hari tu...hehe

sebelum ni asyik busy aja..now heaven la rasa macam jadi suri rumah...yong patot hargai masa yang ada ni kan?
dan buktikan yong x gemuk walaupon tinggal dirumah aja..nak taw rahsianya??
ni laa..hahhaha

disamping jual produk..yong kena la jadi modelnya kan?kaloyong gemuk.ada ke yg nak bli produk slim ngn yong..mesti la org kurang percaya...:)

so kalo ada yang nak order..bole la btau yong yer..slagi stock masih ada..td pon da ada yg order borong..maka stock makin sket...syok2!!

oke..sudah lapar..pen off..

layan pic raya ni oke


5 ulasan:

nabilah berkata...

ooo..baguslah badan still maintain walaupun duduk umah je...

Faiz berkata...

xde model pn..huhu...anyway..ubat untuk gemuk kn bdn xde ke..huhu..asyik byk yg kurus je...

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

Mr feckry berkata...

sambil2 tu wat la push 200 kali

Azuan berkata...

nak jadi penjual jugak la...tapi takde idea lagi..hohoo

Pencacai Alim berkata...

aku dh bosan badan tuff..hakhakh..aku nk rs kurus cm lidi..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...