Khamis, 5 Ogos 2010

:: silap page sila berambus ::

salam saudara-saudari yang dirahmati Allah sekalian..
korang da baca yg kat atas tu??
bole tolong fahamkan yong x? apa kena mengena produk yang yong jual ngn apa yg dia ckp tu?
ke org tu salah page? eh! sentap lah!

20 ulasan:

eT berkata...

hahaha...aku pon konpius...apa motif dia...

alinac lover berkata...

@eTorg pon tgh plik skg~

suzzsuzie berkata...

sawan tu..takpun gi balik kt fb dia tya dah mkn ubat ke belum...

Lynn Nasir berkata...

hhahaha..naik tergelak ahkak membacanya..kuikuikui..komen2 pun kelakar..mesti budak tu malu kalo dia tau dia salah page. tetiba je..muahahahah!!!

-telordibasuh- berkata...

haha..wa...publicity murahan tu..

Tyra Omar berkata...

hahaha...i boleh gelak je bc komen die..yong..sebenarnye..dia nak kenai ngan u je tu..

_aReyOu_ berkata...

salah post kowt. hahahahaa..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

huhu...nape lah ek ain...lari benar dari apa yang ain post kan...delete jerk ain

alinac lover berkata...

@suzzsuziedah tny td..dia x rep pon..hahahha

alinac lover berkata...

@Lynn Nasirtaw xpe..tibe2..gilos aja..xkena tajuk..hahaha

alinac lover berkata...

@-telordibasuh-agagag~ taw xpo!

alinac lover berkata...

@Tyra Omarhahaha..isk2..xnk la..meroyan jerk

alinac lover berkata...

@_aReyOu_mungkin la~

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata...

erk. sama ada org tu butuh! suka mencaci sesuka hati atau die attentions hunger [eh btl ke ayat shag ni]. saje nk wt kecoh kt page alinac, konon nt org klik page die then add dia. haha :DD

IntanBerlian berkata...

haha. salah page lah tu,tak pon rabun!!!

annfrendly berkata...

OMG..
ape masalah budak tu... tetibe aje...
Dia ada masalah OTC (otak tak center) kot..

alinac lover berkata...

@♥ Roshazzy Shag ♥hahahha..taw xpe..gile jerk!

alinac lover berkata...

@IntanBerliantah pape je kan?

alinac lover berkata...

@annfrendlyotak dia kurang center tuh..hahah~

♥ zoe ana ♥ berkata...

macam nak cari publisiti murahan je? kan kan? :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...