Khamis, 5 Ogos 2010

:: dulu dan sekarang..yong sudah di make over??? ::

td kawan yong ada tag picture kt fb..wah..itu gmbr lama doh!
tahun 2006..ms tu bru je msuk blaja kat kolej di malacca..sumpah rindu suasana kat sna..huhu..namau ingt oke..saya nk nangis da rasa..mcm2 kenangan..tambah2 dok jauh ngn family..pertemuan dgn abg halim.susah sng dok tmpt org..suma da tempoh..penah tido kt stesen bus(MC) dan tepi pantai (sbb kena halau xleh tido kt stesen bus) sbb nk tunggu bus blik kuantan esok pg nyer..kenderaan xde..nk naik bus jauh~hbis tu tido jela kt situ..siot kan?
dah2.lenkali citer...(citer tergantung)

ni ha nk tunjuk pic nyer dulu dan tadi..hahhaa

dan lagi....




muka yg tahun 2006 tu muka masih bulat mcm bulan kan?skg ni bulat jgk..tp xde la mcm bulan mengambang..ala2 separa bulan gtu jerk ..wek! hahaha
ramai ckp yong sudah di make over..ala..xde la..ni suma masa dan keadaan punya kerja..suda dewasa..xkan nk style mcm dulu2 lg kan?keadaan merubah yong jd mcm ni... :) but yong sgt2 happy dgn keadaan skg..
ada jgk yong tgk kwn2 yg dulu mcm tu..skg pon msih mcm tu..x ubah2 lgsg..ada yg ubah drastik giler.
yong?drastik sgt ker ek? errr.no komen la..tp ms dulu2..tgk pon xde hati kan?skg ada sapa2 da jtuh hati??
(abaikan..mamai sbb da pkol 2.30 pg) 
salam

16 ulasan:

Nsyzwni berkata...

wahh !
kak ain sangat cantikk la !
jeles wani
wani nak dimakeover jugakk ! :P

Dakwat Basah! berkata...

wow..skrg dah ada kereta 4 wheel drive.hehe

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

heheh...dula dan skunk sama bulan..cume skunk lbh bergaya, mutu dan keunggulan...huhuh

-telordibasuh- berkata...

hehehe..telor mampu tersenyum je hhe

E.d.Y berkata...

alahai..comelnye..huhu

nuraitul berkata...

takpe..maintain come jgak..malah makin cntik.. :)

alinac lover berkata...

@Nsyzwnihehehe..tq2..ala.make over sket2 tanpa disedari jerk

alinac lover berkata...

@Dakwat Basah!kete pinjam

alinac lover berkata...

@Nur Hawa Mohd Zintudia..hahaha

alinac lover berkata...

@-telordibasuh-senyum jerk?

alinac lover berkata...

@E.d.Ycomel ek??sapa comel?

iddinm berkata...

Wah... cantiknya.. kulit pun dah makin cerah kalau banding gambar lama..

alinac lover berkata...

@iddinmhahaha..lain ek~

IntanBerlian berkata...

hehe makin cantik gitu!

Shin Chantique berkata...

seriousLy kak ain mmg my MENTOR oke!kite twin sgt bab ni kak...hahah..Owg pown nnt nak wat entry cmni r.hik3...KITA SERUPA KAK!love u lah!

alinac lover berkata...

intan-thanks..hahhaa

adyla-hahahha tau xpe..mmg serupa gila..kenapa la masa belajar dulu kita x tegur sapa..hahha..rugi je rasa!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...