Jumaat, 27 Ogos 2010

:: MENUNGGU FOLLOWER YANG KE-300

Salam semua..tgk la sini

yong da ada follower sampai 292 da..tak lama lagi akan jadi 300 la kan??wah bila tu ek.sapa la yang bertuah tu.cewah!
hahaha.mcm biasa la kan..setiap yang bertuah haruslah diberi saguhati kecil-kecilan...
macam tempohari..follower yang ke 250..namanya  QAMARUL ABDULAH.. yong da sent gift kat dia..
dan dia sudah terima nya..nampaknya dia happy dengan pemberian yong yang tak seberapa tuh..
siap buat satu entri utk yong..nak tengok x??ala tgk la ek..hehhe
klik sini utk lihat....

amacam??baik kan dia??so sapa akan jadi next yang bertuah tu???? sama-sama kita tunggu ya..tak lama je lagi :)

3 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

siapalah yang bertuah kan...heheh...good luck yong!

Q berkata...

hohoho
patut la menderu org dtg blog Q. ade link kat sini. hohohoh...tq..(teriak kejap)

iddinm berkata...

kita da follow...so tak dapat follow kali ke-2

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...